Стать красивой при помощи молитв

Существует множество икон Богородице. И каждой иконе молятся с разными просьбами. Молитвы к Богородице на икону «Неувядаемый цвет» помогают обрести физическую красоту.

Икона продается в церкви. На рынке или в магазине покупать нельзя (а тем более распечатывать и вырезать). Икона должна быть обязательно освященной.

Сейчас продается нечто особенное, и чтобы каждый раз не доставать нужную икону, вам можно приобрести в церкви икону Богородицы, в которую входит много других ликов. 

В идеале берем икону «Неувядаемый цвет», читаем «Отче Наш», затем Тропарь Иконе Божией Матери «Неувядаемый Цвет»: «Радуйся, Богоневесто, жезле тайный, Цвет Неувядаемый процветший, радуйся, Владычице. Ею же радости наполняемся и жизнь наследствуем».

Дальше произносим заговор на красоту 3 раза: «Стану я, благословясь, пойду, перекрестясь, из избы дверьми, из ворот в ворота. Выйду на чистое поле, умоюсь божьей росой, утрусь красным солнышком, опояшусь светлым месяцем, подтычусь частыми звездами. Пойду я, раба Божья (имя), в пир-беседу ко подружкам своим. Всех бы я подружек была белей и милей, все бы на меня зрили и глядели: красны девицы, молоды молодицы, все женихи. Будьте, мои слова, крепки и лепки. Всем моим словам ключ и замок. Аминь».

А теперь закрепляем свой заговор такими молитвами, чтоб уж точно получилось.

«Отче наш, Иже еси на небесех! Да святится имя Твое, да приидет Царствие Твое, да будет воля Твоя, яко на небеси и на земли. Хлеб наш насущный даждь нам днесь; и остави нам долги наша, якоже и мы оставляем должником нашим; и не введи нас во искушение, но избави нас от лукаваго. Яко твое есть царствие и сила, и слава Отцу и Сыну и Святому Духу. Ныне и присно, и во веки веков. Аминь».

Тропарь, глас 4-й: «Благодарни суще недостойнии раби Твои, Господи, о Твоих великих благодеяниих на нас бывших, славяще Тя хвалим, благословим, благодарим, поем и величаем Твое благоутробие, и рабски любовию вопием Ти: Благодетелю Спасе наш, слава Тебе».

Кондак, глас 3-й: «Твоих благодеяний и даров туне, яко раби непотребнии, сподобльшеся, Владыко, к Тебе усердно притекающе, благодарение по силе приносим, и Тебе яко Бла-годетеля и Творца славяще, вопием: слава Тебе, Боже Всещедрый. Слава и ныне».

Богородичен: «Богородице, христианом Помощнице, Твое предстательство стяжавше раби Твои, благодарно Тебе вопием: радуйся, Пречистая Богородице Дево, и от всех нас бед Твоими молитвами всегда избави, Едина вскоре предста-тельствующая. О, Пресвятая Госпоже Владычице Богородице, вышши еси всех Ангел и Архангел, и всея твари честнейши, помощнице еси обидимых, ненадеющихся надеяние, убогих заступнице, печальных утешение, алчущих кормительнице, нагих одеяние, больных исцеление, грешных спасение, христиан всех поможение и заступление. О, Всемилостивая Госпоже, Дево Богородице Владычице, милостию Твоею спаси и помилуй святейшия патриархи православныя, пре-освященный митрополиты, архиепископы и епископы и весь священнический и иноческий чин, и вся православныя христианы ризою Твоею честною защити; и умоли, Госпоже, из Тебе без семене воплотившегося Христа Бога нашего, да препояшет нас силою Своею свыше, на невидимыя и видимыя враги наша. О, Всемилостивая Госпоже Владычице Бо-городице! Воздвигни нас из глубины греховныя и избави нас от глада, губительства, от труса и потопа, от огня и меча, от нахождения иноплеменных и междоусобныя брани, и от напрасныя смерти, и от нападения вражия, и от тлетворных ветр, и от смертоносныя язвы, и от всякаго зла. Подаждь, Гос-поже, мир и здравие рабом Твоим,  всем православным христианом, и просвети им ум, и очи сердечний, еже ко спа-сению; и сподоби ны, грешныя рабы Твоя, Царствия Сына Тво-его, Христа Бога нашего; яко держава Его благословена и препрославлена,  со  Безначальным Его Отцем, и с Пресвятым, и Благим, и Животворящим Его Духом, ныне, и присно, и во веки веков. Аминь».
Теперь заговор надежно закрепился.